Suporterii care achizitioneaza cartela PrePay Suporter primesc informatii despre goluri si marcatori la fiecare meci al Stelei.

Pentru fiecare gol inscris de echipa primesc 10 mesaje scrise naţionale, pentru fiecare victorie pe teren propriu primesc un bonus de 1 euro pe care il pot folosi pentru mesaje scrise si apeluri in retea, iar pentru fiecare meci castigat de Steaua in deplasare primesc un bonus de 2 euro.

La reincarcarea cartelei PrePay Suporter cu minimum 7 euro, clientii primesc gratuit aceste beneficii, valabile timp de 30 de zile de la reincarcare, in timp ce creditul de 7 euro poate fi consumat asa cum isi doresc.

Suporterii echipei din Ghencea pot cumpara din magazinele oficiale FCSB, din magazinele Orange si din magazinul online pachetul PrePay Suporter cu logo-ul echipei, in care vor gasi cate un abtibild cu care isi pot personaliza telefonul mobil si cate un breloc.

Daca sunt deja clienti Orange PrePay, se pot inscrie in PrePay Suporter printr-un mesaj gratuit cu textul STEAUA la numarul 321.

In prezent, Orange are parteneriate PrePay Suporter cu sase cluburi de fotbal renumite din tara: Steaua Bucuresti, F.C. Dinamo Bucuresti, Rapid Bucuresti, F.C. Brasov, Universitatea Cluj, Universitatea Craiova si Politehnica Iasi.