Daca esti in categoria: „vreau si eu” si deja stii ca „informatia inseamna putere”, iti explicam pe scurt la ce e bun internetul! Poti sa te informezi, sa faci tranzactii online, sa trimiti e-mailuri, sa te joci in retea, sa lucrezi de acasa, sa rezervi calatorii, sa faci plati s.a.m.d. 

ATENTIE insa ca iti pot fi furate foarte usor informatiile personale si chiar si cele strict confidentiale. Ai grija ce postezi pe net si ai grija sa ai antivirus. Nu poti sa te conectezi fara antivirus ca risti sa iti distrugi PC-ul.

Daca ai deja abonament si stii cum stau lucrurile si ai vrea poate si 3G, s-au adunat multe vesti bune pentru tine.

Vodafone, numarul doi pe telefonie mobila in Romania, va lansa curand servicii de internet mobil 3G. Compania va anunta pe 28 aprilie lansarea serviciilor 3G in frecventa 900 MHz, la nivel national si extinderea portofoliului de internet mobil de mare viteza.

Vodafone isi va extinde portofoliul de abonamente care permite acces mobil la Internet de mare viteza.

Potrivit specialistilor, investititiile unui operator in cresterea gradului de acoperire a teritoriului in cazul unei retele 3G sunt mai ridicate comparativ cu o retea GSM. Practic, numarul de antene

La randul sau, si Cosmote a lansat recent serviciile 3G in peste 300 de localitati, la un tarif de 11,9 euro/luna.

Mai exact, Cosmote Romania a lansat, miercuri, serviciile de comunicatii de generatia a treia (3G), care permit clientiilor acces mobil la Internet la viteze de pana la 21,6 Mbps, tariful unui abonament incepand de la 11,9 euro/luna (TVA inclusa).

Reteaua 3G a Cosmote Romania acopera aproximativ 58% din populatia Romaniei si orasele Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta, Galati, Craiova, Brasov, Moinesti, Oltenita si Orastie, precum si alte aproximativ 300 de localitati.

Tariful gamei de abonamente Connect EVDO incepe de la 7,99 euro/luna (TVA inclusa) si permite clientului un trafic de 2GB la viteze de descarcare de pana la 3,1 Mbps. Dupa depasirea acestui prag, viteza de descarcare se reduce la 128 kbps, iar traficul aditional nu este taxat de operator.
  
Nu uita si de batranul Romtelecom ca gasesti si laptopuri si oferte bune! Mai mult, ai gratuitati si preturi excelente de la 4,9 euro pe luna. Arunca un ochi!

Si UPC furnizeaza servicii de internet de mare viteza si daca esti deja client de televiziune sau te gandesti sa devii, ai acces gratuit! Ai in el download de pana la 256 Kbps si upload de pana la 64 Kbps si platesti doar o data, la instalare, 40 lei (fara TVA). Primesti si o casuta de e-mail gratuita de 10MB. Urmatorul serviciu de internet costa 22 de lei. Vezi mai mult pe site-ul companiei!

Daca vrei Wireless, te va costa 8 lei lunar fara TVA si o sa ai internet in orice camera din casa si poti sa conectezi un numar nelimitat de calculatoare.

La Orange ai niste oferte interesante si daca vrei un laptop. Daca te intereseaza si un abonamente sau esti deja abonat la reteaua fostului Dialog ai putea sa profiti de ultima promotie. Vezi aici! Pentru restul ai mai multe informatii AICI!

Daca ai un telefon inteligent, cu My Smartphone, clientii Orange primesc 500 MB pentru navigare pe internet si acces nelimitat in portalul Orange pe mobil la un tarif de noua euro/luna (TVA inclus). Ei au si posibilitatea sa cumpere terminale inteligente la preturi speciale, precum HTC Touch 2 de la 149 de euro (TVA inclus) si HTC HD2 de la 379 euro (TVA inclus).

Ambele servicii fac parte din portofoliul Orange Care, care mai include redirectionarea apelurilor in caz de urgenta, asigurarea pentru telefon, card de date si modem, SIM agenda back-up, transfer de continut si buy-back pentru telefoanele mobile. Orange Romania este cel mai mare operator local de telecomunicatii mobile, cu 10,995 milioane de clienti si venituri de 1,055 miliarde de euro in 2009.

Vrei un abonament la RCS? Ai Digi pentru familia ta, iar daca te abonezi pana la 30 iunie 2010, ai tot atatea luni de gratuitate la plata abonamentelor in functie de cate servicii achizitionezi!

Oferta supranumita „4X4” iti aduce o economie echivalenta cu 16 luni de servicii gratuite!

La rdslink gasesti "internet cu viteza luminii" de la 28 de lei pe luna cam cat iti ia si o retea de cartier!

Apropo de ele, multi le prefera, iar in Bucuresti gasesti super-viteza in anumite cartiere la preturi intre 30 si 40 de lei pe luna si descarci cat vrei si ce vrei! Mai mult, nu prea ai probleme sa iti pice netul.

Dintr-o scurta scanare a forumurilor rezulta ca majoritatea se plang de reteaua RCS & RDS. Mai uita-te si tu ca sa fii sigur ca alegi ce trebuie! Nu uita: cea mai buna oferta este aia care ti se potriveste manusa!