In cazul in care ai de gand sa stai chiar in centrul orasului, nimic mai simplu. Pensiunea Dorobantilor, de doua stele, este la 20-30 de minute de orice obiectiv din oras, asta daca vrei sa profiti sa faci si cateva vizite dupa o noapte nebuna. 

Camera single costa 80 de lei pe noapte, cea dubla 110 lei, tripla 140 de lei, iar camera de patru persoane este 160 de lei pe noapte. 

La trei stele ai pensiunea Cetatuia, situata si ea in zona centrala a Clujului. O camera dubla iti scoate din portofel 130 de lei, una single 110 lei, pe cand un apartament cu doua camere ajunge la 150 lei.

Tot la trei stele gasim pensiunea Paris, cu un interior foarte atractiv si elegant, care ofera camere single cu 100 de lei, duble cu 120 de lei, triple cu 150 de lei, camere pentru patru persoane la 180 de lei si, iar daca mergeti in gasca si vreti sa stati impreuna, aveti la dispozitie o camera pentru 10 oameni, pretul fiind de 40 de lei pe noapte de persoana.

La patru stele preturile mai urca putin. De pilda, la pensiunea Arena camera single este 160 de lei si cea dubla 180 de lei. Iar la hotelul Ary, tot in centru, camera pentru o singura persoana este 245 de lei, pe cand cea dubla costa 285 de lei pe noapte.

Daca vrei sa stai ceva mai departe de toata agitatia, ai la dispozitie pensiunea de trei stele Domeniul Regilor, la 15 kilometri de oras. Camerele sunt doar duble si costa 85 de lei pe noapte. 

Ceva mai aproape, la 3 kilometri de Cluj, se afla hotelul Sara Grand Resort, de patru stele. Aici, cazarea intr-o camera dubla este 180 de lei pe noapte, in camera single 150 de lei, apartamentul cu doua camere costa 250 de lei pe noapte, iar cel de trei camere 320 de lei.

Citeste si: Vrei sa calatoresti cu avionul pe ruta Bucuresti - Cluj? Esti gata pentru 8 ore de drum?