Parcarea va avea 424 de locuri, iar pretul mediu pe ora ar urma sa fie in jur de 0,38 euro, unul modic in opinia edilului general.

Lucrarile au costat 12 milioane de euro, iar investitia a fost realizata in parteneriat public - privat. 

"Este una dintre intrarile in Centrul Istoric, iar cei care vor veni in acest loc vor parca aici pana va fi gata si parcarea din strada Franceza, iar in felul acesta, nordul si sudul Centrului Istoric vor fi asigurate cu parcari", a precizat Sorin Oprescu. 

Pana in prezent au fost finalizati peretii exteriori ai parcarii subterane si pilonii, a fost deja turnata placa pentru nivelul subteran unu, iar pana la sfarsitul saptamanii viitoare va fi turnata si placa aferenta nivelului noi.  La finalul anului vor fi terminate sapaturile pentru parcare, urmand sa se atinga cota maxima de 12 metri si vor fi incepute lucrarile pentru nivelul trei, ultimul. 

In septembrie, directorul Directiei Investitii din Primaria Capitalei, Bogdan Hreapca, preciza ca parcarea din centrul Capitalei va avea doua iesiri, dinspre strada Academiei si dinspre bulevard, precum si o intrare, dinspre strada Toma Caragiu, informeaza Mediafax.