Terry conduce o firma de taxiuri in Londra. Meciul echipei sale favorite, Chelsea, l-a adus pentru prima data in Bucuresti, unde a descoperit un oras plin de viata. "Ma asteptam sa gasesc un oras vechi, inchis, trist, murdar, in genul oraselor comuniste, cum este Moscova. Realitatea insa m-a luat prin surprindere. M-a socat vibratia orasului, cum arata cladirile, oamenii. Uitati, cladirea asta e uluitoare" , a marturisit britanicul.

Aseara, dupa meci, a mers sa isi inece amarul intr-un club. "Clubul in care am fost era extraordinar, numai supermodele, iar muzica a fost excelenta. Singurul lucru care nu mi-a placut e ca la voi inca se mai fumeaza in locurile publice", a adaugat Terry.

Usor obosit, dar zambitor, Terry a iesit azi la plimbare impreuna cu un prieten roman, care lucreaza pentru el la Londra. "Eu nu am o problema ca este roman. Si fratele lui lucreaza la mine, sunt foarte ok amandoi, profesionisti, isi fac exemplar treaba, d-asta acum suntem prieteni. Stiti care este problema, de fapt? Englezilor le e frica ca, daca vor fi deschise frontierele, vor veni foarte multi si atunci sistemul nostru de asigurari sociale va fi dat peste cap", a explicat englezul.

Britanic, la Bucuresti: "Prietenii mei cred ca toti in tara asta sunt criminali si hoti"

Si pentru ca prietenii lui englezi, ramasi la Londra, sunt sceptici atunci cand vine vorba despre Romania, Terry se amuza pe seama lor. "Ei cred ca toti in tara asta sunt criminali si hoti. Mi-au trimis si mesaje pe telefon, uite: <<Te-au jefuit, mai ai portofelul la tine? Ai grija unde iti pui pasaportul, sa nu ramai fara el>>".
 

Terry a urmarit si scandalul carnii de cal etichetata drept carne de vita si crede ca britanicii s-au grabit sa ne acuze. "Asa sunt englezii, uneori le e mai usor sa dea vina pe altii. Si atunci de ce nu pe Romania? Pentru ca ei asa va vad, o tara de infractori."

Dupa doua zile petrecut in Romania, Terry promite ca va reveni la noi si va incerca sa-si aduca si alti prieteni.