Loteria bonurilor, 28 iunie. Care este tichetul castigator si cum se vor imparti banii
Ati pastrat un bon fiscal de cumparaturi in valoare de 135 de lei emis pe 23 mai? Atunci aveti sansa sa castigati chiar si 1 milion de lei, bani pusi la bataie de Ministerul Finantelor, la Loteria bonurilor. Daca aveti norocul sa fiti singurul posesor al unui astfel de tichet, banii sunt ai dumneavoastra. Daca sunt mai multi norocosi, suma se va imparti, dar nu la mai mult de 100 de insi. Castigatorii au la dispozitie 30 de zile pentru a-si revendica premiul.
Posesorii unor astfel de bonuri fiscale emise de casele de marcat pot spera acum la milionul de lei pus la bataie de Ministerul Finantelor. Oamenii isi pot revendica premiul timp de 30 de zile, la sediile ANAF din toata tara. Gandita ca o forma de responsabilizare pentru noi toti, Loteria bonurilor reprezinta speranta unui castig rapid pentru unii.
La aceasta extragere vor fi cel mult 100 de catigatori, a cate 10.000 de lei. Dar asta, evident, doar in cazul in care sunt foarte multi romani care vor revendica premiul. In acest caz, va fi organizata o a doua extragere in care sunt stabiliti cei 100 de catigatori.
Guvernul a modificat, asadar, regulile dupa ce la prima editie a Loteriei Bonurilor, cea din 13 aprilie, au fost 18.215 castigatori. Imediat dupa acea extragere, Constantin Lungu a devenit faimos. El s-a prezentat la FISC cu 23 de bonuri castigatoare, dar mai ales cu mari sperante de castig.
Dupa validarea bonurilor fiscale castigatoare, premiul a fost de numai 54,8 lei.
La aceasta a doua extragere au participat toate bonurile fiscale emise de la ultima extragere pana la inceputul acestei luni.
"Se va aplica in aceasta luna pentru lunile aprilie si mai, astfel incat intreaga perioada sa fie acoperita", spune ministrul Teodorovici.
„In paralel putem sa organizam astfel de loterii provenind dintr-o zona in care evaziunea este ridicata. Al doilea punct legat de un sistem modern de loterie a bonurilor fiscale, acea eventuala utilizarea aplicatie telefonica, ea se va aplica, dar nu inseamna ca renuntam la mecanismul curent pentru cei care nu pot sa aiba sau nu au o astfel de aplicatie", mai spune Teodorovici.