Reprezentantii Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice (RADET) au precizat ca luni dimineata, in jurul orei 8.00, vor incepe lucrarile de montarea a unor vane de mari dimensiuni si racordurile in reteaua primara de alimentare cu energie termica a Sectorului 5 al Capitalei.

"Amploarea si complexitatea lucrarilor fac necesara sistarea furnizarii de apa calda de consum catre locuitorii a aproximativ 130 de blocuri situate in perimetrul Petre Ispirescu - Sebastian - Ferentari - Salaj - Chirigiu", se arata intr-un comunicat de presa al regiei.

Potrivit estimarii echipelor de interventie, realimentarea cu apa calda la cele 130 de blocuri afectate de intrerupere va fi posibila cel mai tarziu miercuri noapte, la ora 24.00.

Reprezentantii RADET au precizat ca lucarile au fost programate acum pentru a limita riscurile privind aparitia unor probleme in functionare sau intreruperi in furnizarea serviciilor in timpul iernii.

Bucurestenii afectati de intreruperea alimentarii cu apa calda pot solicita informatii despre stadiul lucrarilor la numarul de telefon al Dispeceratului de Urgenta - 0800.820.002.