Atat ceremonia cat si petrecerea pot fi organizate acum in incinta stadionului, iar oferta catalanilor este adapatata tuturor bugetelor.

Trebuie insa sa va grabiti! In primele 24 de ore dupa ce a fost facut anuntul, peste 25 de cupluri s-au arata interesate, solicitand informatii organizatorilor.

Asadar, daca vreti sa organizati petrecerea la Tribuna oficiala, unde puteti invita pana la 1.000 de persoane, va va costa 13.500 de euro inchirierea salii. In schimb, sala Fundacio, de capacitate mai mica, se inchiriaza incepand cu 1.600 de euro.

In cazul meniurilor, preturile se incadreaza intre 95 si 120 de euro de persoana, in functie de preparatele alese. Puteti alege meniuri care sa contina fructe de mare, muschi de vita iberic sau foaie gras.

Cat despre ceremonie, indragostitii pot alege sa spuna “DA” in sala Fundacio (1.800 de euro), sala Paris’06 (2.000 de euro), sala Roma’09 (2.200) sau in sala Platea (2.400 de euro), bani in care sunt incluse decoratiunile, muzica, aranjamentele florale si oficiantul starii civile.

Clubul ofera si servicii extra. De exemplu, invitatii pot vizita stadionul si muzeul alaturi de un ghid in schimbul a 18 euro de persoana sau le puteti darui cate un tricou al Barcelonei personalizat, insa si pretul creste pe masura: 77 de euro bucata.

Fara indoiala, insa, viitorii insuratei sau cel putin ginerele nu va putea rezista ocaziei de a avea niste invitati speciali: cele mai importante trofee din istoria Clubului. Daca vreti sa le aveti in sala ceremoniei sau petrecerii veti plati 1.500 de euro pentru 2 ore. Si, poate cine stie, se poate aranja sa va ureze “Casa de Piatra” chiar Lionel Messi, David Villa sau Carles Puyol.

Bineinteles, aveti grija sa nu stabiliti data nunti in aceeasi zi in care Barcelona joaca pe teren propriu. Odata regulile petrecerii stabilite, ramane doar de vazut daca exista vreo mireasa indrazneata care va renunta la traditionala rochie alba pentru un echipament ros-albastru.