Jucatorii din Spania, Germania, Anglia, Franta sau Italia au salarii fabuloase, care pornesc de la cateva zeci de mii de euro pe saptamana, dar ajung si la cateva sute de mii, in cazul fotbalistilor de top.

Nu este de mirare, asadar, ca isi pot satisface aproape orice moft in materie de masini sau ca isi schimba "jucariile" pe patru roti aproape la fel de des cum isi schimba… iubitele. Merita, si-au spus ei, probabil, sa muncesti o saptamana pentru a te putea afisa apoi tantos prin oras la volanul unui bolid.

David Beckham a avut nu mai putin de 40 de masini, dar acum se lauda cu bijuterii precum Rolls Royce, Cadillac Escalade, Porsche 911 sau Range Rover.

Si Wayne Rooney a schimbat vreo 20 de masini in 6 ani si inca nu s-a potolit. Este in continuare posesorul unor marci ca Aston Martin, Lamborghini Gallardo, Cadillac, Porsche, Bentley Continental GT, BMW M3, Mercedes si Mini GP.

La randul lui, Frank Lampard are un Aston Martin DB9, un Ferrari 612 Scaglietti, un Range Rover Vogue si un Mercedes S320 CDI. John Terry se lauda cu Porsche 911 Turbo, Aston Martin DBS, Range Rover, BMW X5.

Ashley Cole, in schimb, a tintit direct la bolidul lui James Bond: Aston Martin DBS V12, insa nu refuza nici un Mercedes-Benz SL63 AMG. Altii sunt mai "modesti": Peter Crouch are "doar" un Aston Martin DB9, un Range Rover...

Dar sa-i lasam pe fotbalistii englezi si sa vedem ce mai au altii: Michael Ballack se afiseaza la volanul unui Audi Q7, Zlatan Ibrahimovici conduce un Ferrari F430 Spider, Didier Drogba se lauda cu un Mercedes SL 65 AMG, iar Cristiano Ronaldo isi arata si el muschii in Bentley Continental GT, Ferrari F430 sau Bugatti Veyron.

Iti vine sau nu sa crezi, Thierry Henry are, pe langa Mercedes SLR, Porsche Carrera GT sau Aston Martin Vanquish, si un Renault Clio.