Managerul Spitalului Elias, profesor dr. Doina Dimulescu, a declarat ca Dragos Draghici a fost operat miercuri, pentru indepartarea unui hematom cerebral.

"Dragos Draghici se afla internat din seara de 28 ianuarie, cu hematom intraparenchimatos cerebral prin ruptura unei malformatii arteriovenoase complexe, cunoscuta de mai multi ani. A fost operat de urgenta pe 29 ianuarie, pentru evacuarea hematomului cerebral si oprirea sangerarii", a spus profesorul dr. Doina Dimulescu.

Mangerul Spitalului Elias a precizat ca Dragos Draghici este in sectia de Anestezie si Terapaie Intensiva, in coma si cu protezare ventilatorie.

Numele directorului CFR Marfa apare in dosarul in care Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Roman (GFR), este urmarit penal pentru cumparare de influenta, dupa ce i-ar fi dat avocatului Doru Bostina trei milioane de euro pentru a afla pretul cerut de CFR Marfa la o licitatie pentru transportarea carbunelui, organizata de Complexul Energetic Oltenia.

Gruia Stoica a fost retinut, miercuri seara, de procurorii anticoruptie si va fi prezentat joi Curtii de Apel Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva, iar avocatul Doru Bostina a primit interdictie de a parasi tara, acesta fiind acuzat de trafic de influenta.

Gruia Stoica a refuzat sa se prezinte la audieri, astfel ca a fost emis un mandat de aducere pe numele acestuia. Omul de afaceri a fost adus miercuri seara la sediul central al DNA, incatusat si escortat de politisti, pentru a-i fi aduse la cunostinta invinuirile.