Pentru suporterii adevarati ai gruparii de pe Camp Nou, un tricou cu idolul Messi este de nepretuit. Iar daca in magazinele din Romania dai chiar si 85 de euro pentru unul, pe internet te costa doar 39 de lire (46 de euro). Tot aici un sort costa 22 de euro.

Iar daca faci o comanda de peste 50 de lire (59 de euro), transportul este gratuit.

Tot aici, echipamentul purtat de fotbalistii echipei nationale a Angliei este la reducere, iar un tricou sau un hanorac costa mai putin de 30 de lire (35 de euro).

Iar daca tii cu AC Milan, Fiorentina sau chiar cu Chelsea, ai de unde alege. Un tricou cu Chelsea costa doar 15 lire (17 euro) sau un tricou pentru suporterii Manchester United de sex feminin costa doar 4,99 de lire (5,91 euro).

Iar daca esti suporter Steaua de exemplu, din magazinele centrale poti cumpara un tricou cu favoritii tai cu 450 de lei. In schimb, o replica ajunge la 180 de euro.

Intr-un magazin online un tricou precum cel purtat de stelisti in deplasare costa 223 de lei, iar unul la fel ca al unui jucator de la Inter, doar 77 de lei la promotie.

Iar un set complet pentru un meci de fotbal cu baietii costa doar 498 de lei.

Haine sport la preturi incredibil de mici

Daca vrei sa-ti cumperi echipament pentru un fotbal cu baietii sau, din contra, daca esti femeie si vrei sa fii cat mai confortabil imbracata atunci cand alergi prin parc, poti sa-ti cumperi haine sport de pe site-uri de profil din afara! Avantajul: te costa si cu 30% mai putin decat daca ai cumpara din magazinele de "firma" de la noi. Iar daca prinzi si perioada de solduri, atunci poti dai 15 euro pentru o pereche de adidasi sau chiar 5 euro pentru un tricou sport.

De exemplu, o pereche de tenisi costa 15 lire (17 euro), iar una de adidasi Nike pentru femei 29 de lire (34 de euro). In schimb, in magazinele romanesti o pereche la fel ajunge si la pret dublu.

Mai mult, o pereche de bocanci Timberland costa aici 59 de lire (69 deeuro).

Preturi bune sunt si la tricouri. Astfel, unul de dama costa 2,99 lire (3,5 lire) sau 4,31 de lire (5,1 lire), cel special pentru antrenamente si alegari in parc. Iar un hanorac costa 9 lire (10 euro).