Astfel, economiile in lei ale lui Mugur Isarescu au crescut de aproape trei ori in prima jumatate a acestui an, ajungand la 239.631 lei.

Acest nivel este mult mai ridicat fata de sumele depuse in alte valute, dupa cum reiese din declaratiile de avere depuse de catre seful bancii centrale.

In moneda europeana, soldul din conturi si depozite era de 55.838 euro in data de 10 iunie, usor mai ridicat fata de valoarea din declaratia de avere de la sfarsitu anului trecut. In moneda americana, guvernatorul BNR si-a crescut economiile de la 11.902 dolari la 14.876 dolari.

La jumatatea acestui an, guvernatorul BNR continua sa detina doua autoturisme si o barca cu motor, precum si cele doua case construite in Dragasani si in satul Silistea Snagovului.

Colectia personala de bijuterii si obiecte de arta a ramas, deasemenea, neschimbata. Valoarea tuturor bunurilor, printre care bijuterii, colectia numismatica, tablouri si icoane sau bunuri sub forma de metale pretioase, a crescut cu peste 4.000 de euro, la 114.810 euro, scriu StirileProtv.ro.

Citeste si

 Marks & Spencer, incasari record. Bikinii brazilieni au impulsionat vanzarile cunoscutului retailer britanic

 Directorul general al CFR Calatori, demis din functie