Pentru mine nu e un moment de entuziasm. Sunt bucuros pentru incredere si recunoscator pentru colegii care-mi fac cinstea de a ma insoti in Biroul Politic Central in conducerea si indeplinirea impreuna cu intregul PNL a acestui proiect. Nu sentimentul de entuziasm ma domina, ci sentimentul de responsabilitate. (…) Sa dea Dumnezeu sa fim toti la inaltimea dorintelor noastre consacrate azi. Va multumesc si spor la treaba", a spus Antonescu.

Ludovic Orban, contracandidatul lui Antonescu la alegerile pentru sefia PNL de sambata, l-a felicitat pe acesta si a spus ca “fara indoiala, Ludovic si Crin vor merge mai departe”.

Crin Antonescu a fost reconfirmat in functia de presedinte al PNL, el obtinand, impreuna cu echipa pe care a propus-o pentru conducerea partidului, 986 voturi din partea delegatilor la Congres, potrivit rezultatelor oficiale. Ludovic Orban, a obtinut 357 voturi.

Antonescu i-a propus ca vicepresedinti pe Varujan Vosganian, Norica Nicolai, Relu Fenechiu, Romeo Stavarache, Mircea Diaconu, Dan Radu Rusanu, Aristotel Cancescu, Lucian Iliescu, Mihai Voicu, Daniel Chitoiu, Paul Victor Dobre, Raducu Filipescu, Cornel Popa, Vlad Moisescu si Rares Manescu.

Radu Stroe urmeaza sa ocupe si functia de secretar general, ca urmare a propunerii facute de Crin Antonescu.