"Admite cererea principala. Admite in parte cererea reconventionala. Dispune desfacerea casatoriei incheiata intre parti din culpa comuna a sotilor. Respinge restul pretentiilor din cererea reconventionala ca neintemeiate", se precizeaza in decizia luata de instanta.

Prin hotararea luata miercuri, magistratii au respins cererea Domnitei Niculae de a primi 10 milioane de euro din averea omului de afaceri.

Totodata, s-a dispus ca fosta sotie a lui Ioan Niculae sa revina la numele purtat anterior incheierii casatoriei, acela de Radu, potrivit deciziei luate de Judecatoria Sectorului 1.

Decizia nu este definitiva si poate fi contestata. Cererea de divort a fost inaintata de omul de afaceri dupa aproximativ 31 de ani de casnicie.

Ioan Niculae este proprietarul grupului InterAgro, iar averea sa este estimata la circa 1,2 miliarde de dolari, potrivit topului Forbes pe 2014. El este si patronul echipei de fotbal Astra Giurgiu - castigatoarea Cupei Romaniei 2014.

Conform aceluiasi clasament, Niculae ocupa pozitia 1.372 in topul miliardarilor lumii pentru 2014 realizat de Forbes, dintr-un total de 1.645 de persoane cu avere mai mare de un miliard de dolari.