INCREDIBIL SAU PREA BUN. VEZI CUM PUI MANA PE REDUCERI DE 99%?

Acest weekend vine cu o reducere de 30% la toate laptop-urile HP Compaq Presario in magazinele Altex si Media Galaxy.

Vezi cum Flanco a profitat deja de aceasta oferta!

Astfel, dintre laptop-urile reduse, cel mai ieftin, HP LE409EA cu procesor de 2,4GHz, 2GB RAM si 320GB HDD costa 979,90 lei, iar cel mai scump, HP XW709EA cu procesor Dual Core 2,3GHz, 2GB RAM, 320GB HDD si Windows 7 costa 1.399,90 lei.

Promotia este valabila doar in acest weekend prelungit adica pana pe 13 Iunie 2011, potrivit catalogului Altex.

Mai departe, outlet-ul Fashion House ofera astazi, sambata, 11 Iunie 2011, o zi de shopping cu program prelungit si reduceri de pana la 90% la branduri de renume.

Astfel, veti putea beneficia de reduceri la produsele Nike, Timberland, Champion, Replay, Mango, House of Art, Benvenuti, iar promotia este valabila in intervalul orar 11:00 - 24:00.

Mai departe, pe site-urile de deal-uri gasesti reduceri deloc de neglijat.

Ele merg pana la 99% si, de exemplu, gasesti un pachet de servicii foto profesionale la nunta ta si dai 49 de lei pentru un serviciu care te va costa 415 lei in loc de 1.900 lei.
In plus, magazinul Corso Como de la Unirii, din Bucuresti, are reduceri de pana la 80% la toate modelele de incaltaminte. Promotia mai este valabila cateva zile, dar trebuie sa va grabiti.

Si la Baneasa Shopping City, la Reserved, in acest weekend ai articole de imbracaminte din colectia de vara 2011 LA PRET UNIC. Pentru FEMEI: FUSTE 59,9 RON, JACHETE 79,9 RON, CAMASI 49,9 RON, iar pentru BARBATI: PANTALONI 69,9 RON, TRICOURI POLO 39,9 RON.

In plus, si Mango, din acelasi mall, are discounturi de pana la 50%.

La Cora, acesta este weekendul cu reduceri la articolele de plaja (costume de baie, papuci de plaja, rochii de plaja) special semnalizate in magazin si pentru care primiti un discount de 20%. In plus, gama de electroportative Black&Decker costa cu 25% mai putin in timp ce pentru anumite laptopuri veti plati cu 10 - 20% mai putin.

Pana pe 12 Iunie Bricostore te indeamna sa cumperi aparat de aer conditionat TCL la 999,99 lei plus montaj gratuit, set 3 scule electrice (polizor unghiular, masina de gurit cu percutie, ferastrau pendular) la 299,99 lei, set Carolina (masa, 4 scaune si 2 fotolii din lemn) la 699,99 lei, gratar Sicilia la 129,99 lei.

Vreti sa plecati la munte?

Mai sunt si alte oferte: in Mures ai cazare de la 70 de lei, de exemplu.

Dar mai exista si alternative.

Daca ramaneti insa in Bucuresti, in acest sfarsit de saptamana, Capitala prinde viata si culoare. Actorii au iesit pe strazi pentru reprezentantii in aer liber, iar cei care nu pleaca din oras de Rusalii au cu ce sa-si umple timpul.

In Herastrau o sa intalniti, la fel ca in marile capitale ale lumii, statui vii intruchipate de actori din Romania, Italia si Polonia. Fiecare are o poveste.

"Incerc sa infrunt furtuna pentru a ajunge la sericiu. Sunt un functionar destul de punctual, de obicei", explica unul dintre actori.

In secolul super-vitezei se pare ca cel mai greu lucru este sa stai nemiscat. Daca vreti sa experimentati asta pe pielea dumneavoastra, nu e mare lucru, dar veti simti o mica mancarime.

"Actorul trebuie sa isi stapaneasca miscarile involuntare, cum ar fi clipitul. De exemplu, poti sa te misti incet cu mana sau piciorul si iluzia s-a distrus", spune Mihai Malaimare, director Teatru Masca.

In centru, strada Arthur Verona se transforma incet intr-o galerie de arta. Ion Barladeanu, un fost gunoier care si-a expus colajele in cele mai mari muzee de arta contemporana, a fost primul care a transformat un zid.

Tot vineri a inceput si Festivalul comediei romanesti.