Ioana Mircea este din Bucuresti iar acum patru ani si-a cumparat, impreuna cu sotul ei, un apartament de 90 de metri patrati, pe malul marii. Au dat ce-i drept doua sute de mii de euro dar au de pilda un balcon urias ca se intinde pina spre valuri, o piscina interioara si acces la parcare.

Gica Hagi si cumnatul sau Gheorghe Popescu sunt de asemenea printre fericitii detinatori de astfel de locuinte.

Ilie Nastase are in schimb un apartament in centrul statiunii Mamaia, iar fostul premier Calin Popescu Tariceanu unul in apropiere de Navodari. In sudul litoralului, la 2 mai, s-au retras imediat dupa revolutie Stela Popescu, Sergiu Nicolaescu sau Vladimir Gaitan.

"Preturile variazade  la 1100 la 1200 de euro plus tva cel mai bine s-au vandut suprafetele mari de 200 de metri patrati de 180 de metri patrati", spune Elena Enache, reprezentant dezvoltator imobiliar.

Discutam aici despre apartamente. Daca vreti o casa, aflati ca una cu etaj in acest cartier costa in jur de un million de euro. Pe faleza nord din Constanta insa, casele sunt putin mai ieftine.

In perioada in care piata imobiliara a fost blocata, constructorii au ridicat blocuri de vacanta si au inchiriat apartamentele cu peste 1000 de euro in extrasezon. Vara cer insa 500 de euro doar pentru un weekend.