Organizatorii au decis suplimentarea biletelor promotionale, punand in vanzare inca 500 de tichete pentru fiecare din cele doua categorii Gazon A si Golden Circle.

"Este fenomenal ce se intampla. (Vineri, n.r.) la ora 10.00, cand s-a deschis magazinul Unirea Shopping Center, zeci de persoane asteptau afara sa cumpere bilete la Scorpions, iar in sapte ore s-au vandut toate cele 1.000 de bilete reduse", a spus Sorin Sararu de la Project Events.

Trupa Scorpions va concerta la Bucuresti pe 9 iunie, show-ul facand parte din turneul mondial de adio "Get Your Sting And Blackout World Tour".

Turneul este programat sa dureze in total trei ani si cuprinde concerte sustinute in toata lumea.

Biletele pot fi achizitionate la pret redus pana pe 13 februarie, de la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center.

Preturile biletelor vor fi urmatoarele: 128 de lei la Gazon B, 190 de lei la Gazon A (161,5 lei in perioada 10 - 13 februarie), 265 de lei in sectorul Golden Circle (225,25 de lei doar in perioada 10 - 13 februarie) si 350 de lei la tribuna.

Acestea vor putea fi cumparate in perioada 10 - 13 februarie doar din Magazinul biletoo.ro din Unirea Shopping Center, iar de luni, vor putea fi gasite in reteaua magazinelor biletoo.ro din toata tara, Unirea Shopping Center, Magazinele Diverta, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria, Magazinul Muzica, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 si online, pe biletoo.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, biletfan.ro si ticketpoint.ro.

Scorpions este o trupa germana de rock, originara din Hanovra, celebra in anii '80 pentru piese precum "Rock You Like a Hurricane", "No One Like You", "Still Loving You" si "Wind of Change". De-a lungul carierei sale, formatia a vandut mai bine de 75 de milioane de albume in intreaga lume.

Grupul Scorpions, infiintat in 1965, are in componenta actuala cinci muzicieni provenind din tari diferite, printre care basistul polonez Pawel Maciwoda, in varsta de 42 de ani, si tobosarul american James Kottak.

Cel de-al 22-lea album al trupei se intituleaza "Sting In The Tail" si a fost lansat pe 19 martie 2010.

Formatia a sustinut mai multe concerte in Romania, atat in Bucuresti, cat si in restul tarii.

Trupa Scorpions va sustine un concert la Bucuresti, la Zone Arena, pe 9 iunie, in cadrul turneului de adio, "Get Your Sting And Blackout World Tour".

Membrii Scorpions si-au anuntat retragerea printr-un turneu gigant, inceput pe 10 martie anul trecut, la Praga, si care se va incheia la sfarsitul anului 2012.

Cei de la Scorpions vor ajunge in Bucuresti cu doua zile inainte de concert, cu un avion privat, din Budapesta, urmand ca la aeroport sa fie asteptati de cinci limuzine.

Alte doua concerte mari care vor avea loc anul acesta la Bucuresti vor fi cele ale trupelor Roxette si Bon Jovi.

Primaria Capitalei negociaza, de asemenea, pentru aducerea la Bucuresti a trupei irlandeze U2 la inaugurarea Stadionului National, in septembrie.