La executarile silite s-a facut deja trecerea de la "de-acum banalele" case si terenuri si, mai nou, poti gasi lucruri la care nu te-ai fi putut gandi: cum ar fi cuptoare, lazi frigorifice, calculatoare, haine, rochii de mireasa si lista poate continua...

De exemplu, in aceasta dimineata si maine, in Braila si in Alba - Iulia, Fiscul scoate la vanzare imprimante, calculatoare, masini de scris si copiatoare, iar preturile pornesc de la 83 de lei plus TVA. Mai multe detalii ai aici!

Daca esti din Galati sau Braila, poti cumpara tot in aceasta dimineata de la Fiscul din localitate, aparate de aer conditionat de la 399 lei plus TVA. 

Un numar de 109 bucati de rochii de mireasa te asteapta insa maine la Oradea!

Tot maine, in Hunedoara, se scot la vanzare inclusiv drumurile de acces ale unui debitor!

15.000 de tone de piatra sparta vor fi puse pe piata in circa o saptamana, in Navodari!

Daca ai o afacere in domeniul accesoriilor pentru telefoane mobile si vrei sa improspezi stocul de marfa la un pret ce pare bun, cel putin la prima vedere, ai putea sa profiti de oferta de saptamana viitoare de la Suceava.

In Braila, se scot la vanzare calculatoare, imprimante, laptopuri, mobilier de birou, dar si camasi, blugi sau rochite ori aspiratoare sau ascutitoare de cutite.

In Piatra-Neamt, se incearca comercializare prin licitatie inclusiv a unor plase de insecte si chedere pentru geam!

Daca ne intoarcem la lucruri mai normale, calculatoare are TBI Leasing de la 114 euro plus TVA, care a mai scos la vanzare si echipamente pentru bucatarie!

Fiscul iti combina calculatorul de la TBI cu o imprimanta sau ce mai vrei! Asta numai daca stai in Tulcea!

Conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti ca sa participi al o licitatie sau alta le gasesti in anunturile postate de lichidatori. De regula, este obligatoriu sa ai minimum 10% din suma pe care sa o depui ca si garantie!

Mai multe informatii despre ce se afla in executare silita poti obtine pe www.executari.com, www.executatsilit.ro, www.executarisilite.ro, pe site-ul ww.anaf.mfinante.ro, pe www.heima.ro, dar si pe site-ul practicienilor in insolventa.