Dimineata devreme, cei doi suspecti se urcau in microbuz: fie pentru ruta Bucuresti – Buzau, fie Bucuresti - Ramnicu Valcea si plecau la munca, dupa cum spuneau ei. Treaba lor era insa intr-o zi de lucru de a sparge cel putin o locuinta din orasele in care se opreau.

Astazi, baietii au prins insa aceeasi cursa cu politistii! Au ajuns impreuna in Ramnicu Valcea, unde urmaritorii i-au lasat sa isi duca spargerea la bun sfarsit. Dupa ce si-au umplut buzunarele cu bani si bijuterii, s-au dus in autogara. Acolo, intr-un final, au fost inhatati!

Luati la intrebari de politisti de unde au atatea bijuterii la ei, hotii au raspuns ca le-au cumparat din banii lor ca au muncit in Spania.

Politistii cred ca hotii nu aveau un plan in minte si nu isi premeditau spargerile, ci ca pur si simplu se bazau pe fler si pe noroc.

"Verificau mai multe scari de bloc. Unul intra in apartament ,altul statea in fata sa asigure zona. Luau si bunuri mai mari: laptopuri plasme, monitoare de calculator…”, povesteste un politist. El adauga ca le carau acasa chiar in gentile gasite in apartamente.

Cei doi talharii sunt recidivisti. Cel mai experimentat are 41 de ani si a fost inchis pentru furt din locuinte de sapte ori pana acum. De fiecare data a fost eliberat conditionat dupa doi, trei ani de puscarie. Acum s-a intors acolo. Sa vedem pentru cat timp!