Kira vrea sa fie actrita, iar Ianis fotbalist. Ei sunt copii regelui fotbalului, Gheorghe Hagi. Ianis are 15 ani iar Kira, 18.

Kira locuieste cu parintii in Bucuresti, iar Ianis in Constanta. Sta departe de familie pentru ca aici, la malul marii, invata sa joace fotbal.

Ianis Hagi se antreneaza in academia de fotbal pe care tatal sau a deschis-o pe un deal in apropiere de Constanta si cu generatia 1998 are deja 2 titluri de campion national. Copii selectati din toata tara invata aici sa joace fotbal.

Multi dintre ei vor ajunge intr-o buna zi sa joace la echipe mari din toata lumea. Ianis Hagi este deja curtat de Galatasaray, acolo unde a jucat si tatal sau.

Prefera sa mai ramana cativa ani aici. Sa mai invete. Viseaza la ziua in care o sa castige cel putin un campionat modial cu Nationala Romaniei.

Kira vrea sa fie actrita. Joaca acum in filmul "Bucuresti, te iubesc"- un scurt metraj care promoveza locurile frumoase din Capitala. Secvente din film apar si intr-un videoclip al trupei Voltaj.

Intr-o ceainarie s-a turnat o parte din film. Nimeni n-a stiut pana la terminarea filmarilor care este numele de familie al Kirei.

Acum, ea alearga dintr-un loc in altul al Bucurestiului, la cursuri. Anul viitor vrea sa fie studenta intr-o academie de film. Si deja a fost primita cu bursa la o universitate din New York. Visul ei este insa o scoala de film in Regatul Unit. Peste o luna va da testul de admitere. A jucat pana acum in piese de teatru, iar criticile au fost bune.

Tatal sau e unul dintre romanii bogati. Ar fi putut sa traiasca din celebritatea si banii lui. Dar atat ea, cat si fratele sau au ales sa munceasca si sa isi urmeze propriul drum.

La Constanta, Ianis a terminat antrenamentul. In Academia de fotbal Gheorghe Hagi programul este ca intr-o unitate militara. Cu reguli stricte. Pustilor cu talent din toata tara, academia le asigura cazarea, masa, scoala si antrenamentele. Iar Ianis face parte din program.

Pe Kira o intaleste de cateva ori pe an. Aici in hotelul de la malul marii au copilarit. Atunci cand l-a construit Gica Hagi l-a botezat dupa numele copiilor: Ianis si Kira- Iaki.

Sunt inca niste copii. Pentru ei lumea se misca in jurul fotbalului. Am incercat sa discutam si cu Gica Hagi despre copiii sai, dar nu vrut sa vorbeasca. Spune ca acum sunt mari si trebuie sa mearga pe drumul lor.

Startul deja l-au luat. Muncesc mult pentru un vis. Ianis e deja curtat de echipe mari din toata lumea, iar Kira a pasit in lumea filmului. Vor sa duca numele de familie mai departe si lumea intrega sa stie despre ei si despre locul de unde vin. Din Romania.