Mark Zuckerberg a dezvaluit regula care sta la baza angajarilor pe care le face la Facebook, relateaza dailymail.co.uk. 

Potrivit tabloidului britanic, Mark Zuckerberg, in varsta de 30 de ani, este unul dintre cei mai tineri si de succes oameni de afaceri din lume si orice sfat profesional venit de la acesta ar trebui sa fie cel mai probabil luat in serios. 

Astfel, raspunzand unei intrebari in timpul unui eveniment organizat la Mobile World Congress de la Barcelona, Mark Zuckerberg a sugerat ca angajeaza doar acele persoane care il ajuta sa fie un sef mai bun. 

"Voi angaja sa lucreze direct pentru mine doar pe cineva pentru care pot sa lucrez la randul meu", a spus Mark Zuckerberg. "Este un foarte bun test", a mai spus Zuckerberg. 

Potrivit publicatiei Forbes, Mark Zuckerberg ocupa pozitia a 16-a in clasamentul celor mai bogati oameni din lume, in acest an, avand o avere estimata la 33,4 miliarde de dolari. 

Facebook este cea mai mare retea de socializare din lume, avand 1,35 miliarde de utilizatori activi in fiecare luna, fapt care inseamna ca aproape jumatate din populatia conectata la internet la nivel mondial foloseste aceasta platforma macar o data pe luna, dupa cum relata la sfarsitul lunii octombrie 2014 publicatia The Wall Street Journal.