Iasmina este din Suceava si la 14 ani spune ca ar pleca din Romania numai in vacanta. Iubeste cu sinceritate muntii si marea si se declara impresionata de personalitatile care si-au lasat amprenta asupra istoriei si culturii romanesti.  Cu o iscusinta desavarsita a ilustrat toate aceste lucruri si astfel a castigat locul intai la concursul organizat de Google Romania.

"Am facut soare luminos, o luna zambitoare, harta romaniei, o gimnasta, pe sandra izbasa, coloana infinitului. Cu cei 15.000 de lei vreau sa organizez o tabara pentru alti copii talentati'', marturiseste Iasmina Raceanu.

Fata doreste sa fie grafician, iar parintii promit ca o vor ajuta sa-si implineasca visul. 

"Vom fi alaturi de ea pentru ca este important sa fii acolo unde-ti place", a declarat Camelia Raceanu, mama Iasminei. 

Din cei peste 10.000 de elevi care si-au trimis desenele la acest concurs, doar 30 au ajuns in marea finala. Au exprimat cum au putut mai bine tot ceea ce simt pentru tara. In urma voturilor pe care le-au strans, 10 dintre concurenti au fost premiati cu tablete, iar 5 au primit si dotari IT in valoare de cate 20.000 de lei, pentru scoala pe care o reprezinta.  

''Vom continua seria acestor evenimente, copiii au aratat ca iubesc Romania, tara in care traiesc'', a spus Dan Bulucea, reprezentantul Google Romania.

Din juriul care a ales cei 30 de finalisti a facut parte si Andreea Esca, prezentatoarea stirilor ProTV de la ora 19.

Proiectul Google Romania a fost realizat in parteneriat cu Ministerul Educatiei.

Logo-ul castigator poate fi vazut pe 1 decembrie de toti cei care vor deschide pagina de start Google Romania.