Lamborghini, care aniverseaza 50 de ani, le-a pregatit fanilor o surpriza, numita Venero.

"E un model limitat, vom produce doar trei astfel de masini. Pretul e de trei milioane de euro. E o masina care-i face pe oameni sa viseze", a declarat un reprezentant Lamborghini.

Si, pana acum, n-a dezamagit.

"Sunt un colectionar, imi plac masinile exotice si i-am zis reprezentantului meu ca voi cumpara bucuros orice model limitat. Masina asta mi-a depasit toate asteptarile", a spus un cumparator.

Suedezii de la Koenigsegg au prezentat o adevarata bijuterie, cu ocazia implinirii a 10 ani de existenta.

"E un model aniversar, decorat manual cu foite de aur de 24 de carate, pentru a marca aceasta ocazie. E o masina unica pe care am gandit-o special pentru un client de-ai nostri", a declarat reprezentantul Koenigsegg.

Inginerii de la Bentley au venit si ei pregatiti. Modelul Flying Spur e cel mai rapid din istoria constructorului.

"N-avem de ce sa ne cerem scuze. E o masina frumoasa, puternica, imbina perfect tehnologia si maiestria. E o masina pe care doar noi am putea s-o facem, la Bentley", a spus la randul sau reprezentantul Bentley.

Rolls Royce a expus un nou model coupe, cu un pret de pornire de 245.000 de euro. Are 624 de cai putere si poate ajunge la 100 de km la ora in 4,4 secunde. In plus, are si "valet" la bord, soferul putand sa transmita comenzile vocal.

Inspirat de cursele de Formula 1, bolidul celor de la McLaren accelereaza de la 0 la 200 de km la ora, in 7 secunde. Viteza maxima, 350 de km la ora, cu ajutorul unui motor de 900 de cai putere. Pretul nu e nici el de ignorat: un milion de euro.