Situat pe Nicolae Caramfil 86, magazinul este doar primul dintr-o viitoare rețea, până la finalul acestui an fiind programate încă două deschideri în sectorul 2 al Capitalei.

Lansarea magazinelor Premium Store în România face parte dintr-un plan îndrăzneț de extindere a brandului - prezența în toate orașele mari din țară până la sfârșitul anului 2020, plan pentru care compania va investi în următorii ani 6 milioane de euro.

În cadrul Premium Store, clienții găsesc bucătării marca Nolte, producător german de renume mondial, alături de întreaga gamă de electrocasnice Bosch – cuptoare și plite încorporabile, mașini de spălat rufe și uscătoare, mașini de spălat vase, aparate frigorifice, roboți de bucătărie și alte electrocasnice mici, mașini de curățat cu înaltă presiune.

În plus, în showroom-ul Premium Store se regăsește și gama Bosch de scule electrice și profesionale din domeniul grădinăritului.

Premium Store e un concept cu totul și cu totul nou, pentru că, spre deosebire de magazinele clasice, noi oferim posibilitatea de a achiziționa bucătăriile împreună aparatele de uz casnic încorporabile. În același timp, oferim șansa de a testa tehnica Bosch chiar în incinta magazinului și de a personaliza bucătăriile marca Nolte în funcție de electrocasnicele alese. Bosch și Nolte formează un tandem strălucit, care garantează clienților design modern și funcționalitate”, a declarat Adrian Modârcă, Store Manager Premium Store.

Conceptul Premium Store se va dezvolta prin deschiderea a 30 de magazine în toată țara, după cum urmează: 6 magazine în București, 2 magazine în Brașov, Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța și Iași. Planul de extindere vizează deschiderea unui magazin propriu și în Ploiești, Oradea, Craiova, Galați, Pitești, Suceava, Bacău.