Inaugurarea showroom-ului din București face parte din planul de deschidere a peste 100 de magazine proprii Alfemo până în 2023, și de a dezvolta o rețea de magazine în cele mai mari orașe din țară, prin programe de franciză.

Cu piese de mobilier ready-made și accesorii disponibile într-o gamă variată de culori, dimensiuni și stiluri de design pentru dormitor, living si dining room, Alfemo este a doua companie ca dimensiune și cifră de afaceri din Turcia, în acest sector.

"Localizat pe Bulevardul Pipera 134 pe o suprafață de 1.500 mp, showroom-ul din București este distribuit pe 3 etaje, amenajat într-un stil inedit, modern și original, ce respectă în totalitate conceptul internațional Alfemo. Valoarea investiției este de aproximativ 500.000 euro", a declarat Andrea Tomaselli, director general Alfemo România, într-un comunicat.

Proprietarii francizei, Andrea si Oana Tomaselli, au fost distribuitori pentru linia Alfemo pentru copii in România, disponibilă în Brăila și online pe kids-room.ro, precum și prin intermediul altor distribuitori din țară.

Acest pas, deschiderea francizei Alfemo, a venit ca o decizie naturală pentru dezvoltarea, promovarea și consolidarea brandului în Romania pentru întreaga gamă de produse, nu doar pentru colecțiile destinate copiilor. Anul acesta vom lansa și primul magazin online Alfemo”, a declarat Oana Tomaselli, director general Alfemo România.

În showroom-ul din Bulevardul Pipera 134 se găsesc colecții pentru dormitor, living sau dining room și pentru camera copiilor din materiale ignifuge, antibacteriene, rezistente la 10 cicluri de montaj-demontaj.