Cunoscutul artist, detinator al unui premiu Grammy, va concerta live in aer liber in Piata Sudului, iar intrarea este gratis!
  
Concertul va da startul seriei de evenimente dedicate inaugurarii. Show-ul lui Shaggy va lansa marea petrecere de lansare pe 25 februarie, de la ora 18:30, pe esplanada Sun Plaza.

Fanii sunt asteptati incepand cu ora 18:00!
 
Cunoscutul artist, care a vandut mai mult de 20 de milioane de albume in toata lumea, va concerta in exclusivitate pentru Sun Plaza si publicul sau unele dintre cele mai cunoscute hituri. “Fly high”, “What’s Love”, “Angel”, “Luv Me, Luv Me”, “It wasn’t me” si multe altele.

“Salut, Romania! Va astept la Sun Plaza pe 25 februarie pentru a sarbatori deschiderea celui mai mare, mai faimos si mai spectaculos mall – singurul si unicul – Sun Plaza!! Ne vedem cu totii acolo!”, a fost mesajul trimis de Shaggy fanilor romani.

Nascut in Jamaica pe 22 octombrie 1968, Shaggy (Orville Richard Burrell) si-a inceput cariera artistica la inceputul anilor ’90. A cunoscut celebritatea rapid cu hitul “Oh Carolina” pe care l-a lansat in 1993 in primul sau album.

La scurt timp, Shaggy a trecut la un nou nivel si in 2005 a lansat albumul “Boombastic”, pentru care a primit un disc de platina (peste 1 milion de copii vandute) si care i-a adus totodata premiul Grammy pentru cel mai bun album Reggae in 1996.

“Boombastic” a fost un succes atat in Europa, cat si peste ocean, iar urmatoarele albume l-au mentinut in topurile muzicale. In 2000 Shaggy a lansat “Hot Shot”, albumul care l-a diferentiat de orice alt artist consacrat pe ringul de dans.

A fost cel mai bine vandut album din 2001, cu peste 13 milioane de copii, si a fost pe primele locuri in topurile din Statele Unite, Marea Britanie, Germania si Australia. Albumul s-a vandut in peste 6 milioane de copii doar in Statele Unite. Printre cele mai populare hituri se numara “It Wasn’t Me” si “Angel”.

Sun Plaza care va fi cel mai mare mall din Romania va include un hipermarket Cora, magazinul de bricolaj Baumax – prezent pentru prima data in Bucuresti, Mobexpert, Flanco, in vreme ce suprafetele cele mai mari din domeniul lifestyle sunt ocupate de Zara, C&A, Marks and Spencer, Debenhams, New Yorker, Hervis, Sprider, Koton, Diverta, Humanic si Deichmann.

Vor fi prezente si alte marci consacrate de fashion ca Stradivarius, Bershka, Pull&Bear, Douglas, Sephora, Nine West, Pimkie, Orsay, Promod, Motivi sau Levi’s.
 
Centrul Comercial Sun Plaza ar urma sa aiba anual 15 milioane de vizitatori, este la Piata Sudului, in cartierul bucurestean Berceni si va avea peste 130 de magazine!  

De ce restaurante am parte?

In zona de food-court veti gasi McDonald’s, KFC, Pizza Hut, Cinnabon, Mezzo di Pasta, dar si alte renumite restaurante locale.

Pentru vara, Sun Plaza beneficiaza de o terasa exterioara superba ca extensie a zonei de food-court, decorata cu motive inspirate in totalitate din natura!

Cum ma distrez?

Zona de divertisment a centrului comercial cuprinde 15 sali de cinema cu o capacitate de 3.000 de locuri in multiplexul Cinema City, clubul de bowling si billiard Oxygen care se intinde pe 2.000 metri patrati, cazinoul Game World, un pub si cafenele intre care Starbucks si o noua prezenta pe piata romaneasca, marca franceza Brioche Dorée.

Exista IMAX? 

Cinema City Sun Plaza va fi cu cele 15 sali de cinematograf cel de-al doilea multiplex ca marime din Romania, cel mai mare fiind Cinema City Cotroceni, cu 21 de sali, dar nu va avea o sala IMAX.

Cum ajung acolo?

In Sun Plaza se va putea ajunge printr-un pasaj subteran dintre statia de metrou Piata Sudului si coltul intersectiei Calea Vacaresti cu Soseaua Oltenitei. Mai mult, in cadrul proiectului sunt create o sala de sport si o gradinita publica.

In Sun Plaza vor lucra cel putin 2.000 de oameni. Cel mai nou centru comercial din Bucuresti are o suprafata inchiriabila de 81.000 metri patrati si peste 210.000 metri patrati suprafata construita.

La Sun Plaza se poate ajunge foarte usor cu masina, atat dinspre Calea Vacaresti, cat si dinspre Soseaua Oltenitei. Centrul are o parcare subterana cu mii de locuri si o legatura directa cu statia de metrou Piata Sudului, realizata prin pasajul subteran amintit si mai sus.