In cel mai nou mall din Bucuresti veti putea face cumparaturi din hipermarketuri, magazine de bricolaj, mobilier si electrocasnice, sa va petreceti timpul liber la cinema sau la o masa/bautura si sa mergeti apoi la cinema ori sa explorati zona de lifestyle, cu prezente de top din domeniul fashion, dar si marci consacrate.

Ce magazine sunt?

Oferta comerciala Sun Plaza include un hipermarket Cora, magazinul de bricolaj Baumax - pentru prima data in Bucuresti - , Mobexpert, Flanco, in vreme ce suprafetele cele mai mari din domeniul lifestyle sunt ocupate de Zara, C&A, Marks and Spencer, Debenhams, New Yorker, Hervis, Sprider, Koton, Diverta, Humanic si Deichmann.

Pe lange aceste marci, vor fi prezente si magazine ale firmelor Stradivarius, Bershka, Pull&Bear, Douglas, Sephora, Nine West, Pimkie, Orsay, Promod, Motivi, Levi’s. In Sun Plaza vor fi peste 130 de magazine! Nu aveti cum sa va plictisiti!

De ce restaurante am parte?

In zona de food-court veti gasi McDonald’s, KFC, Pizza Hut, Cinnabon, Mezzo di Pasta, dar si alte renumite restaurante locale, promit reprezentantii centrului comercial intr-un comunicat remis luni presei.

Pentru vara, Sun Plaza beneficiaza de o terasa exterioara superba ca extensie a zonei de food-court, decorata cu motive inspirate in totalitate din natura! Asteptam cu nerabdare sa o vedem!

Cum ma distrez?

Zona de divertisment a centrului comercial cuprinde 15 sali de cinema cu o capacitate de 3.000 de locuri in multiplexul Cinema City, clubul de bowling si billiard Oxygen care se intinde pe 2.000 m2, cazinoul Game World, un pub si cafenele intre care Starbucks si o noua prezenta pe piata romaneasca, marca franceza Brioche Dorée.

Exista IMAX? 

Cinema City Sun Plaza va fi cu cele 15 sali de cinematograf cel de-al doilea multiplex ca marime din Romania, cel mai mare fiind Cinema City Cotroceni, cu 21 de sali, a explicat pentru incont.ro Corina Gonteanu, director de marketing la Cinema City Romania. Din pacate, nu urmeaza o veste buna!       

"Multiplexul acesta nu va avea insa o sala IMAX. De altfel, nu se preconizeaza deschiderea in Romania a altor sali concepute si dotate pentru aceasta tehnologie in urmatorii cativa ani", a mai spus Corina Gonteanu. Ea nu a dat explicatii suplimentare pe acest subiect.
 
Cum ajung acolo?

In Sun Plaza se va putea ajunge printr-un pasaj subteran dintre statia de metrou Piata Sudului si coltul intersectiei Calea Vacaresti cu Soseaua Oltenitei. Mai mult, in cadrul proiectului sunt create o sala de sport si o gradinita publica.

“Avem un mix de chiriasi si ancore puternice, avem o pozitie deosebita in oras si cele mai bune facilitati de acces. Sun Plaza va fi o destinatie de senzatie nu numai pentru clientii nostri. Asteptam cel putin 15 milioane de vizitatori anual sa traiasca impreuna cu noi experienta prietenoasa si accesibila a Sun Plaza. Suntem mandri ca centrul nostru comercial reprezinta de acum inainte polul sud al Bucurestiului in materie de shopping”, declara Friedrich Wachernig, Membru in Board-ul investitorului Sparkassen Immobilien AG.

Sun Plaza schimba semnificativ, in mod pozitiv, zona Piata Sudului, creand o destinatie de shopping si divertisment pentru locuitorii Bucurestiului. In acelasi timp, Sun Plaza are un rol esential in comunitatea locala prin crearea de noi locuri de munca si prin contributiile sale importante la buget”, afirma, la randul sau, Michaël Richard, Director General EMCT Romania, dezvoltatorul Sun Plaza.

In Sun Plaza vor lucra cel putin 2.000 de oameni. Cel mai nou centru comercial din Bucuresti are o suprafata inchiriabila de 81.000 metri patrati si peste 210.000 metri patrati suprafata construita.

La Sun Plaza se poate ajunge foarte usor cu masina, atat dinspre Calea Vacaresti, cat si dinspre Soseaua Oltenitei. Centrul are o parcare subterana cu 2.000 de locuri si o legatura directa cu statia de metrou Piata Sudului, realizata prin pasajul subteran amintit si mai sus.