Magazinul va avea o suprafata de desfacere de 1.600 mp si va oferi articolele de imbracaminte si accesorii pentru femei, barbati si copii.   

"Ne face mare placere faptul ca magazinul Forever 21 se alatura ofertei noastre de chiriasi ai centrului ParkLake. Magazinul Forever 21 este o ancora de mari dimensiuni pentru noi si face parte din combinatia remarcabila de chiriasi, conceputa in asa fel incat sa surprinda clientii  odata cu dezvaluirea sa la deschiderea din 2016", a declarat Ingo Nissen, managing director al Sonae Sierra, responsabil cu proiectele din Romania.  

Amplasat in sectorul 3 din Bucuresti, ParkLake,  un proiect dezvoltat de Sonae Sierra in parteneriat cu Caelum Development, este o investitie de 180 milioane euro ce se va deschide in 2016. 

Infiintat in 1984, Forever 21 opereaza peste 700 de magazine in 47 de tari, cu retaileri din Statele Unite ale Americii, Australia, Brazilia, Canada, China, Franta, Germania, Hong Kong, India, Israel, Japonia, Coreea, America de Sud, Mexic, Filipine si Regatul Unit.