Shop&Go Grigore Ionescu 94, din sectorul 2 al Capitalei, este deschis incepand de joi si are o suprafata de vanzare de aproximativ 109 metri patrati. 

Vineri, retailerul va deschide un Shop&Go in Branesti, județul Ilfov, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 107 metri patrati si un magazin Mega Image in comuna Crevedia, Dambovița, pe 402 mp. 

Pentru sambata, Mega Image are planificata deschiderea unui alt Shop&Go in Bucuresti, pe str. Grigore Moisil, tot din sectorul 2, pe 87 mp.

Mega Image a lansat serviciul de livrare la domiciliu pentru produsele congelate

Retalierul a introdus serviciul de livrari la domiciliu pentru produsele congelate din magazinul sau specializat AB Cool Food, care va fi disponibil in Bucuresti si Ilfov. Preparatele de aici pot fi livrate la domiciliu prin comenzi directe, telefonice sau online pe site-ul magazinului, de catre toti consumatorii din Bucuresti si judetul Ilfov. 

"Pana in prezent, conceptul nostru de magazin si varietatea de produse congelate de calitate pe care le oferim au fost foarte bine apreciate de consumatori si vom continua sa ne apropiem si mai mult de acestia prin cea mai buna oferta si servicii", a declarat Xavier Piesvaux, director general Mega Image Romania. 

Valoarea minima a comenzii trebuie sa fie 100 de lei, iar plata comenzii se va face cash, la livrare. 

Pentru comenzile cu o valoare totala de pana la 300 de lei, costul de livrare este de 10 lei pe comanda. Livrarea este gratuita pentru valori mai mare de 300 de lei.

In acest moment, zonele de livrare sunt Bucuresti, Chitila, Mogosoaia si zona Pipera-Tunari. 

Magazinul AB Cool Food a fost deschis in septembrie anul trecut in Bucuresti, pe Bulevardul Ion Mihalache.

Trei noi magazine Mega Image din Bucuresti functioneaza cu program non-stop

De asemenea,  Mega Image a anuntat ca alte trei magazine din Bucuresti vor functiona non-stop: Mega Image Lugojana, Mega Image Domenii si Mega Image Marasesti. Mega Image Lizeanu si Mega Image Muncii aveau program non-stop de anul trecut.

Fondat in 1995, lantul Mega Image are in prezent magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image (172), Shop&Go (146), AB COOL FOOD (1).  Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international infiintat in 1867 in Belgia si care opereaza in prezent pe trei continente.