Prin aceasta tranzactie, Sameday Curier urmareste dezvoltarea accelerata a serviciilor premium de curierat la nivel national prin investitii in tehnologie, retea si echipa. 

Sameday Courier isi va continua evolutia ca brand independent si va continua dezvoltarea de servicii premium de curierat cum sunt: livrarea in 2 ore in mai multe orase din tara, livrarea si preluarea produselor in intervale orare, livrarea si instalarea produselor voluminoase, livrarea seara si in week-end.

Piata de curierat a trecut in era consolidarii si cresterii rapide, in care nevoile clientilor s-au diversificat si specializat foarte mult. Mai departe, aveam nevoie de un partener care ne putea ajuta sa gestionam aceasta dezvoltare rapida. Pentru noi, tranzactia reprezinta o recunoastere a echipei, a calitatii serviciilor si a potentialului de dezvoltare pe care Sameday il are pe piata. Pe langa noile optiuni de livrare pentru online, vom continua dezvoltarea serviciilor si pentru celelalte industrii precum, bancar, medical, media&advertising, postal”, a declarat, intr-un comunicat, Lucian Baltaru, CEO si actionar Sameday Courier.

 “Sameday Courier are o echipa valoroasa, produse bune si o baza pe care putem construi servicii premium, complementare optiunilor de livrare actuale, care vor aduce valoare ecommerce-ului dar si celorlalte industrii. Vom investi in tehnologie si echipa pentru a aduce cat mai repede aceste servicii pe piata. De asemenea, vom continua dezvoltarea parteneriatului strategic cu firmele de curierat din piata, in contextul in care numarul de comenzi creste in ritm accelerat, cu peste 50% de la an la an”, a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG.

In urma tranzactiei, Lucian Baltaru, CEO Sameday Courier, detine 20% din actiuni, iar eMAG 80%, Octavian Badescu vanzand pachetul detinut in companie.

Sameday Courier este singurul operator de curierat din Romania specializat in livrarile in aceeasi zi, atat in tara, cat si in strainatate, in conditii speciale de transport in regim non-stop sau la ore prestabilite si in livrari personalizate, in functie de nevoile fiecarui client. Serviciile oferite de companie includ si livrarile standard – a doua zi, la nivel local, national si international, precum si livrari adresate si neadresate, in volume mari si in regim mai putin accelerat. Sameday Courier este furnizor principal pe segmentul livrarilor in aceeasi zi pentru peste 1.000 de companii mari din Romania.