Cu o activitate de peste 30 de ani pe piata, brandul Fossil lanseaza anual patru colectii noi, la inceput de sezon, care includ produse cu un design unic, ce seteaza trendurile in materie de accesorii la nivel mondial.

In magazinul deschis in AFI Palace Cotroceni, sunt puse in vanzare cele mai noi modele de ceasuri si bijuterii, ochelari de soare, parfumuri si produsele din piele Fossil, genti, portofele si accesorii pentru femei si barbati.

Ne dorim sa venim in intampinarea clientilor nostri cu oportunitati atractive pentru nevoile lor, mizand intotdeauna pe criterii precum calitate, noutate si diversitate. Astfel, ne bucuram sa anuntam deschiderea primului magazin Fossil in Romania si ii invitam pe clientii nostri sa descopere colectiile de accesorii de lux ce vor fi disponibile in centrul nostru comercial. Anul acesta AFI Palace Cotroceni s-a extins cu mai multe nume noi aduse pentru prima oara in Romania, precum Tezenis, New Era si Tally Weijl”, a declarat Aura Dinu, director de marketing AFI Palace Malls Division, intr-un comunicat remis presei.

Pe langa produsele marca proprie, Fossil comercializeaza ceasuri si sub alte marci precum Adidas, Burberry, Diesel, DKNY, Emporio Armani, Armani Exchange, Michael Kors, Marc By Marc Jacobs, Skagen si Karl Lagerfeld.