Raspunsul ni-l dau tot magazinele de tip outlet sau punctele de desfacere ale fabricilor de imbracaminte si incaltaminte.

Pe DN1, cum iesiti din Capitala si intrati in comuna Tancabesti, in apropiere de zona fostului complex Prisma, veti gasi outlet-ul "Money Penny". Desi are un nume care aduce mai degraba a supermarket, ei bine, este ticsit de haine atat de dama cat si barbatesti. Gasiti aici branduri renumite, cum ar fi: Zara, Bershka, H&M, Etam si multe altele. Au toate marimile, mii de modele si culori. Si acum partea cea mai interesanta: preturile nu sar de 30 de lei/produs. Asadar, cu un buget de 500 de lei va puteti achizitiona 16 produse diferite: rochii, fuste, camasi, pantaloni, salopete etc.

In cartierul Bucurestii Noi, se afla fabrica de haine Beta, care dispune de un spatiu foarte mare unde vand o parte din produse. Tocmai ce au innoit colectia si veti gasi acolo diferite modele de rochite, multicolore, sau poate va atrag mai mult bluzele marinaresti. Preturile se incadreaza intre 50 si 75 de lei/produs, iar materialele sunt de buna calitate, fabrica lucrand mare parte din productie pentru export.

Mergem acum in centru, in zona Liscani si aici, daca veti da o tura pe stradutele centrului vechi veti gasi cateva magazine cu haine si accesorii la preturi foarte convenabile pentru bugetul de 500 de lei.

Voi ce magazine sau outlet-uri cu haine de calitate si preturi mici stiti? Lasati comentariile voastre aici!