La un an de la lansare, coradrive.ro isi va extinde serviciile, prin oferirea optiunii de comanda on-line cu livrare la domiciliu. Serviciul va fi disponibil in Bucuresti, pentru o gama de 14.000 de produse, iar plata va putea fi facuta on-line sau cash.

"coradrive.ro este un serviciu (...) prin care poi comanda on-line si recupera produsele din spațiul drive de la magazin. Ne-am dorit insa sa oferim optiunea clientilor nostri de a primi produsele intr-o locatie cat mai accesibila. Clientii nostri au in acest fel libertatea de a alege produsele, de a alege locatia de livrare si varianta de plata: numerar sau on-line, beneficiind de aceleasi preturi ca in Cora Lujerului", a declarat Claudia Mirica, director Cora Lujerului si coordonator coradrive.ro.

Retailerul detine o retea de 12 hipermarketuri, atat in centre comerciale proprii, cat si in spatii inchiriate, dintre care patru in Bucuresti (Alexandriei, Pantelimon, Lujerului si Sun Plaza) si opt in provincie, la Ploiesti, Cluj Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin, Constanta si Bacau. 

TNT este unul dintre marii integratori in domeniul serviciilor de curierat express si logistica la nivel global.