Anul trecut, AFI Europe a raportat venituri nete in crestere cu 6,5%, in suma de 28,7 milioane de euro din inchirierea centrului comercial, primul proiect al companiei, cu capital israelian, din Romania.  Mai mult, AFI Palace Cotroceni a inregistrat o crestere a numarul de vizitatori ai mallului pana la o medie de 55.000 vizitatori pe zi in perioada analizata, iar gradul de ocupare a crescut la peste 98%, potrivit AFI Europe. 

Valoarea AFI Palace Cotroceni era estimata la 375 milioane euro la finalul lunii septembrie 2013 iar cea a AFI Palace Ploiesti a crescut in ultimele luni cu 6,2 milioane de euro, pana la 64,2 milioane de euro. 

Pe segmentul de birouri, AFI Europe Romania a inaugurat pe 15 aprilie, AFI Park 2 (din complexul AFI Park), ale carei spatii sunt 100% inchiriate. 

AFI Park 1, cu o suprafata inchiriabila de 12.250 metri patrati, este 100% inchiriata, in timp ce AFI Park 3, care va fi livrata in decembrie, este deja pre-inchiriata in proportie de 40% companiei de IT Endava Romania, detinute de investitori britanici.

AFI Park va avea la finalizate cinci cladiri de birouri, in prezent fiind in constructie ultimele trei.  

AFI Europe mai detine terenuri in Bucuresti si Arad, unde intentioneaza sa dezvolte spatii comerciale si de birouri.