Presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Marian Preda, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca a constatat, in urma discutiilor cu membrii Fundatiei Miscarea Populara din Alba si din tara, ca exista o "ingrijorare majora" in privinta proiectelor de modificare a Constitutiei si a regionalizarii, care "vor duce la divizarea Romaniei", scrie Mediafax.

"Din discutii rezulta ca exista o ingrijorare majora in randul membrilor Fundatiei Miscarea Populara pentru ca, in opinia noastra, proiectele de modificare a constitutiei si de regionalizare vor duce la divizarea Romaniei. Vom actiona in acest sens. Membrii Fundatiei Miscarea Populara isi vor face public cunoscute punctele de vedere si vor face tot ce pot pentru a impiedica implementarea acestor proiecte care nu sunt deloc in interesul Romaniei”, a spus Marian Preda.

Presedintele Fundatiei Miscarea Populara a participat, sambata, la Alba Iulia, la lansarea unei filiale locale din judetul Alba.

Potrivit reprezentantilor Fundatiei Miscarea Populara, filiala din Alba are peste 50 de membri, iar in urmatoarele cateva zile va fi anuntata componenta grupului de coordonare a organizatiei. La lansarea filialei din Alba au participat si membri-fondatori ai fundatiei, respectiv Cristian Diaconescu, Daniel Funeriu, Cristian Hrituc si Georgeta Condur.