La Colegiul National "Gheorghe Lazar" din Sibiu, acolo unde Carmen Iohannis preda engleza inca din 1990, elevii s-au bucurat sa-si primeasca inapoi profesoara si diriginta. Emotionata, Carmen Iohannis a marturisit ca gestul copiilor a surprins-o.

Carmen Iohannis: O mare surpriza

Elev: Se bucura din suflet, ea chiar e o doamna

Eleva: E o profesoara foarte buna. E apropiata de noi si ne iubeste ca si cand am fi copiii ei

Directorul liceului: E prima data cand o profesoara de la noi ajunge Prima Doamna

Carmen Iohannis a marturisit ca a asteptat singura acasa rezultatele. Alegerea sotului ei in functia de presedinte a bucurat-o enorm chiar daca asta implica si schimbari majore in viata personala.

Klaus Iohannis: ''Este pregatita sa fie Prima Doamna. Ne-am asumat amandoi ca aici vom ajunge si am luat in calcul sa venim la Bucuresti".

Carmen si Klaus Iohannis s-au casatorit in 1989.

Klaus Iohannis: ''Am cunoscut-o la 23 de ani intr-un grup de prieteni. Faceam excursii pe munte. Ne-am inteles din ce in ce mai bine si am decis sa ramanem impreuna"

De-atunci Carmen Iohannis a fost mereu langa sotul ei in momentele decisive. Nu a lipsit nici de la evenimentul din Piata Victoriei, cand Klaus Iohannis si-a lansat candidatura la Presedintie. A fost atenta la fiecare detaliu.

Aparitiile publice ale primei doamne au starnit deja admiratie. Este distinsa si a ales pana acum tinute elegante si feminine. Recunoaste ca o admira pe Michelle Obama, sotia presedintelui american, dar ...

"Am admirat intotdeauna familia regala si modelele mele sunt din mijlocul familiei regale".