Potrivit SamMobile, care a obtinut o fotografie a modelului ce nu era inca destinata publicului larg, Galaxy S4 Zoom va fi un telefon Android cu o camera digitala atasata de carcasa.   

Cele mai multe camere de smartphone-uri au lentile mici cu zoom digital, ceea ce inseamna ca de ce se mareste mai mult cadrul, de aceea calitatea imaginii are mai mult de suferit.

Galaxy S4 Zoom va beneficia de zoom optic, astfel incat marirea imaginii nu va duce la distorsionarea acesteia. Rezultatul se traduce insa intr-o varianta de design mai putin obisnuita, in care noua camera va ocupa un spatiu generos pe carcasa din spate a telefonului.  

Cei de la Samsung au anuntat deja ca urmeaza sa scoata pe piata cateva variante ale S4, printre care Galaxy S4 Mini (cu un ecran mai mic) si Galaxy S4 Active (un telefon mai durabil, rezistent la apa). Compania organizeaza o conferinta de presa in Londra, pe 20 iunie, unde, cel mai probabil, va anunta si modelul S4 Zoom.  

Site-ul SamMobile a mai publicat in trecut poze in avanpremiera despre produse inca nelansate ale companiei sud-coreene.   

Foto: Sam Mobile