Iata doua exemple de gadgeturi din generatia mai veche, care nu merita sa fie inca inlocuite de modelele mai nou aparute, potrivit CNN Money.

Ia-ti iPhone 4S in loc de Iphone 5 si economisesti pana la 50%. De ce sa alegi varianta mai veche: Imbunatatirile noului model sunt destul de modeste fata de varianta precedenta. iPhone 5 este o idee mai subire si mai usor cu 28 de grame fata de iPhone 4S. Insa toate acestea nu merita diferenta semnificativa de pret.

Ia-ti camera foto Nikon 1 J1 in loc de Nikon 1 J2 si economisesti pana la 27%. De ce sa alegi varianta mai veche: Nikon J1 ofera o excelenta calitate a imaginii, lentile interschimbabile si filmare HD.

J2, care este versiunea mai noua a aceluiasi model, aduce in plus doar un ecran LCD cu o rezolutie ceva mai buna si cateva noi optiuni de fotografiere, presetate. Factorii care determina calitatea imaginii raman la fel la ambele modele, insa diferenta de pret intre cele doua este de 150 de dolari.

Daca va hotarati totusi sa va schimbati gadgetul pentru un model mai nou, au aparut ATM-urile care colecteaza telefoane, tablete sau mp3 playere, oferind bani in schimbul reciclarii lor.