"Ipoteza este ca Apple va pune laolalta pachete de programe - dar nu intreaga gama TV pe care furnizorii de televiziune cu plata o ofera in general - si le va vinde direct consumatorilor, difuzandu-le pe internet", scrie recode.net. 

Totusi, potrivit recode.net, care este citat de broadbandtvnews.com, "discutiile par a fi inca in faze incipiente, ceea ce inseamna ca pretul si momentul lansarii serviciului nu sunt inca stabiliti"

Informatiile vin in momentul in care mai multe servicii OTT (over-the-top content) au fost lansate. Dish a lansat Sling TV, iar gigantul japonez Sony a anuntat in ianuarie lansarea propriului serviciu de video online. In octombrie 2014, CBS a lansat serviciul video online All Access. Si HBO se pregateste sa lanseze, anul acesta, in SUA, o versiune OTT a serviciului video-on-demand HBO Go. 

Zvonurile ca Apple TV sa se lanseze ca un serviciu OTT au circulat de ceva timp. In urma cu doi ani, au aparut informatii ca Apple era in discutii cu Time Warner pentru a dezvolta un set-top box (un dispozitiv care permite folosirea televizorului ca o interfata intre utilizator si internet), care sa functioneze cu sistemul de cablu. Ultimele informatii aparute in presa americana sugereaza insa ca urmeaza sa fie semnat un parteneriat intre Apple si compania de telecomunicatii Comcast.

Over-the-top content (OTT) se refera la furnizarea de servicii video si audio, prin internet, indiferent de operatorul de telecomunicatii (furnizor de televiziune, telefonie si internet) la care utilizatorul este abonat.