Apple One va fi disponibil în trei versiuni cu trei preţuri diferite: Apple One Individual va include serviciile Apple Music, Apple TV, Apple Arcade şi iCloud cu 50GB. Acesta va costa 15 dolari pe lună.

Family oferă acces la aceleaşi servicii ca Individual, doar că poate fi folosit de până la 6 rude, iar iCloud include 200GB.

Premier vine, alături de cele 4 servicii din Individual, cu Apple News Plus şi tocmai anunţatul Apple Fitness Plus. 6 rude vor putea folosi Premier, iar stocarea iCloud, în acest caz, va fi de 2TB. Acest pachet va costa 30 de dolari pe lună, potrivit News.ro.

Apple spune că utilizatorii vor economisi 6 dolari pe lună în cazul pachetului individual, 8 dolari pe lună în cazul lui Family şi 25 de dolari pe lună la versiunea Premier.

Va exista şi o perioadă de trial de 30 de zile în cazul serviciilor la care utilizatorii nu au mai fost abonaţi, perioadă în care acestea vor putea fi folosite gratuit.

Pentru Apple, aceste pachete sunt o modalitate de a creşte unele din servicii pe spatele celor mai populare şi de a face ca utilizatorilor să le vină mai greu să părăsească ecosistemul companiei.

În ceea ce privește noua generaţie de telefoane iPhone, analiștii spun că aceasta va fi dezvăluită abia luna viitoare.

iOS 14, disponibil din 16 septembrie

Apple a anunţat în cadrul evenimentului “Time Flies” că iOS 14, iPad OS 14 şi cele mai noi versiuni de watchOS şi tvOS vor fi disponibile din această seară. De regulă, noile update-uri devin vizibile şi pot fi instalate de utilizatori în jurul orei 20.00.

Anunţul este surprinzător din două puncte de vedere. Pe de o parte, iOS 14 este lansat înaintea noilor iPhone-uri, spre deosebire de anii anteriori, când cele două lansări erau făcute împreună.

Pe de altă parte, Apple încă n-a lansat versiunea GM - ultima versiune de test oferită, de obicei, dezvoltatorilor, înaintea produsului final. Din acest punct de vedere, pare că Apple s-a grăbit să lanseze un update pe care spune că l-a dedicat rezolvării bug-urilor şi stabilităţii sistemului de operare.

Principalele noutăţi din iOS 14 sunt widget-urile, care acum pot fi plasate oriunde pe ecranul principal, şi App Library, ce va deveni locul unde vor fi listate şi grupate automat toate aplicaţiile instalate.

Modul picture-in-picture, care era până acum disponibil doar pe iPad, va ajunge, cu această ocazie, şi pe iPhone-uri. Acesta permite minimizarea ferestrei de redare pentru a se putea folosi alte aplicaţii în paralel.

Va exista şi o aplicaţie nouă, numită Translate, care va putea fi folosită pentru a traduce din şi în mai multe limbi, dar nu şi limba română. În plus, unele dintre aplicaţiile Apple, precum Messages, Music şi Maps, vor fi îmbunătăţite sau vor avea un design nou.