Citand mai multe surse, Wall Street Journal relateaza ca noul smartphone nu va avea nevoie de ochelari speciali pentru a putea fi folosit si ca ar putea sa faciliteze navigarea prin detectia miscarii ochilor. Si agentia de presa Bloomberg scria luna trecuta ca producatorul american vrea sa lanseze si un produs care va fi folosit pentru muzica.

Reprezentantii Amazon nu au dorit sa comenteze.

Acesta ar fi un pas importante pentru companie, care pana acum s-a concentrat pe vanzarea de tablete si e-book readere. CEO-ul Amazon, Jeff Bezon, sugera insa inca din septembrie 2012 ca are de gand sa extinda oferta de produse hardware in anul urmator. “O vom face cu siguranta – nu neaparat acum, dar pana anul viitor. Avem pregatite cateva lucruri de care speram ca lumea se va bucura. Dar este prematur acum pentru mine sa vorbesc despre ele”, declara Bezos anul trecut, intr-un interviu acordat publicatiei AllThingsD.

Desi nu este neaparat surprinzator ca Amazon vrea sa isi lanseze propriul smartphone, avand in vedere evolutia mai mult decat promitatoare a pietei, ecranul 3D despre care se vorbeste va fi adevaratul as din maneca producatorului, relateaza CNN in pagina electronica.