Paramount Channel, Comedy Central Extra, Nickelodeon si Nick Jr., televiziuni aflate in portofoliul companiei Viacom International Media Networks (VIMN), isi extind prezenta in Romania dupa semnarea unui acord cu Telekom Romania.

Astfel, incepand de vineri, abonatii Telekom Romania se pot bucura de programele difuzate de Comedy Central Extra, Paramount Channel si Nickelodeon prin pachetul de baza S al Telekom Romania.

Totodata, Nick Jr., o televiziune dedicata prescolarilor si mamelor, va intra ingrila Telekom initial in versiunea originala si va fi localizat complet incepand din luna aprilie. Nick Jr. va fi disponibil cu pachetul M de la Telekom Romania.

Comedy Central Extra si Paramount Channel vor putea fi gasite pe pozitiile EPG 200, respectiv EPG 213 ale telecomenzii, in timp ce Nickelodeon si Nick. Jr. vor fi disponibile pe pozitiile EPG 128, respectiv EPG 153.

Televiziunea de filme si seriale Paramount Channel s-a lansat in Romania in prima parte a anului 2014. In prezent, Paramount Channel este disponibila si in grilele RCS&RDS si UPC, dar si in grilele altor operatori de cablu mai mici din Romania.

Paramount Channel difuzeaza in exclusivitate serialul premiat cu Emmy "Vele negre/ Black Sails", produsa de regizorul Michael Bay, dar si filme celebre precum "The Emperor's Club", "The Shipping News", "Collateral", "The Man Who Wasn’t There", "Mercury Rising", "The Flinstones" si "Fierce Creatures".

Comedy Central Extra, o televiziune ce difuzeaza seriale originale, animatie si stand-up comedy, fiind distribuita si de RCS&RDS si UPC. In prezent, Comedy Central Extra difuzeaza seriale de familie precum "Reed Between the Lines", "Rules of Engagement" si "The King of Queens", dar si serii de comedie ca "South Park" si "Real Husbands of Hollywood". De asemenea, in 2014, Comedy Central a produs primul sau show local de televiziune, "Stand Up Night", care ii prezinta pe unii dintre cei mai buni comici ai Romaniei.

Nick Jr. este o televiziune pentru copii, care difuzeaza seriale precum "Dora the Explorer", "Bubble Guppies" si "Paw Patrol" si care nu transmite publicitate, in timp ce Nickelodeon transmite programe educationale si distractive care invata copiii cum sa se joace.

Viacom International Media Networks, o divizie a Viacom Inc., opereaza la nivel international si televiziunile MTV si VH1.

Telekom Romania este un brand de telecomunicatii care ofera servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, pentru o comunitate mare de clienti, cu aproximativ 10 de milioane de contracte de servicii. Brandul Telekom Romania este prezent pe piata romaneasca din 2014, dupa rebrandingul comun al Romtelecom si Cosmote Romania.