Votul vine la aproape un an dupa ce noii televiziuni i-a fost acordata licenta - 28 aprilie 2015, scrie Agerpres.

"Am negociat cu mai multi parteneri. Nu s-au legat lucrurile si atunci am trecut la o grila restransa, la care sa putem sa facem fata. Din aceasta perspectiva a fost facuta si aceasta schimbare in actionariat. Intentia a fost buna din capul locului. Am vrut sa fim pe picioarele noastre", a declarat realizatorul Horia Alexandrescu, reprezentantul televiziunii in sedinta CNA. "Cred ca la momentul de fata s-a ajuns la o varianta. (...) Speram ca vom putea da drumul si sa satisfacem asteptarile", a adaugat Alexandrescu.

Acesta a precizat ca se doreste ca postul sa emita pana la sfarsitul lunii aprilie.

Actionarul majoritar al Money News (90%) este Triumf Construct SA (firma detinuta in proportie de 99,98% de Mohammad Murad).

Potrivit documentelor prezentate CNA, noua televiziune va avea 89% din emisiuni productie proprie si 11% - emisiuni ale altor producatori.

Modificarea actionariatului noii televiziuni si decizia de autorizare a postului au fost votate in unanimitate, in timp ce modificarea structurii serviciului de programe a inregistrat opt voturi "pentru" si un vot "impotriva".