Chelsea Clinton a devenit corespondent cu norma intreaga pentru NBC News in noiembrie 2011.

Potrivit site-ului politico.com, care citeaza surse, Chelsea Clinton a semnat atunci un contract pentru un salariu anual de 600.000 de dolari. Bazandu-se pe aceasta cifra, politico.com a calculat ca Chelsea Clinton a castigat aproximativ 26.724 de dolari pentru fiecare minut in care a aparut la NBC. 

NBC News a refuzat sa comenteze relatarile privind leafa fiicei lui Bill Clinton

Potrivit businessinsider.com, din noiembrie 2011 si pana in prezent, Chelsea Clinton a avut 14 aparitii in programele NBC News, care au totalizat 58 de minute. Pentru acestea, ea a castigat pana in prezent  1,55 milioane de dolari.

In noiembrie 2011, Chelsea Clinton a devenit a doua fiica a unui presedinte american care a fost angajata de NBC News, dupa Jenna Bush Hager, fiica fostului presedinte George W. Bush, care lucra atunci ca jurnalist corespondent pentru emisiunea "Today".

Chelsea Clinton ar putea sa isi intrerupa activitatea la NBC in contextul in care este vehiculata din ce in ce mai mult o eventuala candidatura a mamei sale, Hillary Clinton, la alegerile prezidentiale din SUA, din 2016.  Pe de alta parte, Chelsea Clinton, 34 de ani, este insarcinata cu primul ei copil.

Ea este casatorita cu omul de afaceri Marc Mezvinsky.

De asemenea, anul trecut, Chelsea Clinton a declarat ca nu mai exclude posibilitatea de a pasi, intr-o zi, pe urmele parintilor sai, care formeaza unul dintre cele mai celebre cupluri politice din SUA.