• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Chelsea, fiica fostului presedinte al SUA Bill Clinton, evoca posibilitatea de a intra in viata politica

Chelsea, fiica fostului presedinte al SUA Bill Clinton, evoca posibilitatea de a intra in viata politica

Chelsea Clinton, fiica celui mai celebru cuplu politic din Statele Unite, nu mai exclude posibilitatea de a pasi, intr-o zi, pe urmele parintilor sai, a declarat ea luni, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

"Pentru moment sunt fericita sa traiesc intr-un oras, intr-un stat si intr-o tara in care sustin cu putere primarul, guvernatorul, presedintele, senatorii si reprezentantii", a declarat ea intr-un interviu pentru postul de televiziune NBC, la care contribuie din cand in cand ca jurnalista.
 
"Dar daca la un moment dat lucrurile nu vor mai fi astfel si voi considera ca pot avea un impact semnificativ mai important, va trebui sa imi pun intrebarea si sa ii raspund", a adaugat ea.
 
Chelsea Clinton, in varsta de 33 de ani, care a evitat mult timp lumina reflectoarelor, dar care este din ce in ce mai activa in cadrul fundatiei tatalui sau, fostul presedinte Bill Clinton, a mai subliniat ca o va sustine pe mama sa Hillary "indiferent de ce va decide" pentru alegerile prezidentiale din 2016.
 
Speculatii cu privire la candidatura fostului secretar de Stat la aceste alegeri abunda, alimentate de o serie de evenimente recente, inclusiv reaparitia publica a acesteia dupa doua luni de repaos, crearea unui site, "ReadyforHillary", si publicarea in vara lui 2014 a unei carti cu viziunea sa despre lume.

9 aprilie 2013 08:22
Modifică setările cookies