Turism gastronomic: unde poti incerca cele mai interesante mancaruri din lume. Sfaturi de la managerii romani
Cristina Nicolaescu detine, alaturi de sotul ei, libraria Anthony Frost si recent a lansat in Bucuresti, impreuna cu alti parteneri, cafeneaua-bistro Readers. In meniul bistro-ului gasesti in premiera deserturi cu nume de autori si feluri de mancare inspirate din calatoriile proprietarilor.
"Incercam de fapt sa aducem putina fantezie in alegerea felurilor de mancare si intreaga atmosfera pe care o intalnim in alte zone in care am calatorit", spune Cristina Nicolaescu.
Cand pleaca in vacanta, managerului ii place sa manance bine si in locuri frumoase. Nu cauta mai niciodata restaurante de 5 stele, ci mai mult localuri cu atmosfera relaxata si meniu proaspat. "Incerc sa gasesc locuri speciale si prietenoase. Imi amintesc de un restaurant pe plaja in Bali unde mancarea era minunata si ieftina. Am platit 3 dolari pentru un kilogram de scoici, calamari si creveti. Localul arata foarte primitiv iar meniul a fost cu atat mai surprinzator", povesteste ea.
Citeste mai departe in Ziarul Financiar.