1. Insula Zeilor

Una dintre cele mai spectaculoase insule se afla in arhipelagul indonezian si se numeste “Insula Zeilor”.  Este o insula vulcanica pe care se afla un templu hindus si un hotel cu 11 camere. Ca activitati, poti face scufundari, surf, sau pur si simplu sa te bucuri de rasariturile ce aprind Oceanul Indian.

2. Vielques

Atractia principala o reprezinta golful Puerto Mosquito, unul dintre cele sapte golfuri bioluminiscete de pe planeta. Claritatea si luminozitatea apei sunt impresionante. Este o insula portoricana din Marea Caraibe.

3. Insula Pastelui

Este situata in sud-estul Oceanului Pacific. Este renumita pentru cele aproape 900 de statui denumite moai, create de primii ei locuitori si care inca reprezinta un mister cu privire la modul in care au fost create si scopul lor. Va puteti caza la hotelul Vai Moana, care are 18 camere de tip bungalow.

4. Ischia

Este renumita pentru izvoarele termale si proprietatile curative ale acestora. Inca din antichitate, romanii si grecii veneau aici sa se relaxeze si sa se trateze.

Turismul balnear se practica si in prezent. Turistii din zilele aleg sa vina aici pentru masajele si tratamentele cu namol . Este situata in Marea Mediterana, in Golful Napoli.

5. Chiloe
 
Este renumita pentru fauna marina ce poate fi vazuta in apele din jurul insulei. Aici pot fi admirate balenele albastre, delfini, lei de mare sau pinguini. Insula este situata in sudul republicii Chile, pe coasta Pacifica.

6. Bora Bora

Este una dintre cele mai faimoase insule printre bogati. Este situata la nord-vest de Tahiti si apartine Polineziei franceze.
Statiunile de lux dispuse in partea de vest a insulei sunt foarte scumpe, insa cei care au fost spun ca serviciile de acolo merita fiecare ban.

7. Key West
 
Este situate in sudul Floridei, renumita pentru diversitatea faunei subacvatice. Aici se afla singurul recif de corali din America de Nord.

8. Penang

Apartine de Malaezia  si este o destinatie renumita si solicitata de turisti datorita diversitatii oferite - plaje superbe si hoteluri, paduri si rezervatii naturale, muzee, dar mai ales preparate culinare exotice.

9. Galapagos

Este de departea cea mai spectaculoasa insula in privinta speciilor de plante si animale prezentate de Charles Darwin in teoriile despre evolutie.  Acesta a denumit-o “ laboratorul evolutiei”. Sunt organizate numeroase excursii cu vaporul, iahtul pentru a vizita acesta insula. Iar vietuitoarele terestre reprezinta doar jumatate din atractii. Scufundarile iti vor dezvalui o alta lume la fel de exotica si variata.

10. Palm Islands Dubai

Este cel mai mare arhipelag de insule artificiale care se afla intr-o dezvoltare continua. Sunt pe cale sa devina principalul punct de atractie din Dubai.