Tarifele maximale propuse pentru oferta speciala de sase nopti de cazare (TVA inclus 9%) pentru o persoana, la hotelurile din zona Mamaia - Constanta - Eforie sunt de 205 lei pentru hotelurile de o stea, fara mic dejun, 235 lei la 2 stele, fara mic dejun, si 315 lei cu mic dejun, 265 de lei la trei stele fara mic dejun si 425 lei cu masa de dimineata inclusa, 485 lei la patru stele si 605 lei la cinci stele, ambele preturi incluzand micul dejun. 

Tarifele maximale pentru sejururi all inclusive de cinci nopti/persoana, care asigura toate cele trei mese, servite in regim bufet, cu bauturi incluse, acces gratuit la locuri de joaca pentru copii, piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja, ajung pana la 765 de lei la trei stele, 875 de lei la patru stele si 985 de lei la cinci stele. 

Pentru sudul litoralului (statiunile Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) preturile maxime (sejur sase nopti/persoana) ajung pana la 159 lei pentru hotel de o stea, fara mic dejun, 179 de lei la doua stele, fara mic dejun, si 269 de lei cu mic dejun, 199 de lei la trei stele fara masa de dimineata si 329 de lei cu micul dejun inclus, iar la patru si cinci stele - 379 de lei, respectiv 469 de lei, sumele incluzand si micul dejun. 

Pana in prezent s-au inscris in program 26 de hoteluri din toate statiunile de pe litoral care pun la dispozitie 1.986 de locuri pe serie.

Pachetele vor fi vandute de peste 30 de agentii de turism din toata tara. Turistii care le cumpara beneficiaza de un voucher de atractii, cu care pot vizita gratuit mai multe obiective turistice din judet, printre care Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie, Muzeul de Arta, Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii, Muzeul de Arta Topalu, Cetatea Adamclisi si Cetatea Histria.