O noapte de cazare in acest hotel de 2 stele din Eforie Sud, aflat chiar pe malul marii, costa 120 de lei. Sunat tentant, insa ceea ce gasesti aici depaseste orice imaginatie. In rau. Ajunsi in camera, turistii pot gasi amintiri ale vacantelor din anii trecuti.

Pentru 120 de lei pe noapte, atat cat costa o camera, ar trebui sa primiti conditii mult mai bune, nu pereti care stau sa cada. Curatenia a fost facuta de mantuiala. Intr-o parte este igrasie, iar mocheta a fost pusa doar de forma. Cu prosopul murdar in mana, mergem la receptie, cum probabil au patit si alti turisti care si-au lasat banii aici.

" - Uitati ce am gasit in camera, e posibil? Va rog frumos sa il mirositi.
  - Eu nu verific fiecare camera, va dati seama.
  - Dar cum e posibil? Era agatat pe usa de la baie, ca si cand e pregatit pentru dus.
  - Pai, dupa ce au plecat alti turisti, nu l-au luat."

Ne-am primit, totusi, banii inapoi, dupa ce am amenintat cu Protectia Consumatorului. Pentru ca amenzile sunt destul de mari, multi hotelieri prefera sa se inteleaga, in final, cu clientii pacaliti.

" - Va rog sa ma iertati. Nu vrem sa mai stam, nu merita.
  - Pai banii i-am batut in casa.
  - Pai si ce fac, sun la OPC? Deci banii nu se pot da inapoi?
  - (se intoarce camerista) Sefa a spus sa le dai banii."

Ne indreptam spre un alt hotel, tot de doua stele, din statiunea Eforie Nord, in speranta ca aici vom gasi conditii mai bune de cazare. Suntem descurajati inca de la inceput.

" - Dar de ce este apa calda cu program ?
  - Noi nu avem centrala si depindem de alt hotel, ei ne impun programul."

Trecem, totusi, peste acest inconvenient si ajungem in camera. Acelasi miros greu de mucegai ne inampina inca de la usa. Insa multe dintre aceste unitati de cazare iti iau ochii prin amplasament: sunt chiar pe malul marii, asa ca turistii cad victime sigure.

Daca ati trecut prin situatii asemanatoare nu uitati, oricine poate fi vara aceasta "Inspectorul Vacanta" pentru ca este momentul sa cereti servicii si conditii de calitate pentru banii pe care ii platiti. Fotografiati, filmati si sesizati-ne pe www.stirileprotv.ro cu tot ceea ce va nemultumeste.