Am ajuns la o cabana de o stea, unde gazdele erau in renovare. N-au avut timp sa se schimbe si ne-au servit masa asa. Cerem omleta, dar castravetii asezati langa oua nu ne inspira incredere. Ca sa ne demonstreze ca ne inselam, patronul uita de orice norma de igiena si gusta chiar de la noi din farfurie.

" - Nu stiu, sunt cam uscati astia. Par, asa, taiati de ieri.
  - A, nu, ca n-am avut ieri clienti la castraveti. Uite, e bun (infige cutitul in castravetele muscat din farfuria mea apoi il mananca sa imi demonstreze ca e bun)
."

Finalul mesei ne mai rezerva o surpriza: pe bon figureaza ca am mancat ciorba de burta, nu omleta. SI tarifele la cazare ne surprind: 100 de lei camera de 2 persoane, pentru 3 persoane 120, la o cabana de o singura stea. Niste preturi pe care le gasim si la un hotel de 2 stele.

In asternuturi s-a zbenguit, se pare, un porumbel.

"- Da, am prins o pasare de dimineata, acolo, pe geam, si am luat-o. A intrat pe geamul asta, a fost deschis.

- Se schimba asternutul, nu?

-Da."

Anuntat ca a fost filmat cu camera ascunsa, patronul a refuzat sa comenteze acuzatiile.

Iar noi ne-am mutat la trei stele. Hotelul se lauda ca are si spatiu de gratar. De fapt, e o terasa plina cu galeti, ciment si materiale de curatenie. Iar suprizele se tin lant. Gazda ne asigura ca, dupa o vacanta petrecuta acolo, plecam acasa mai frumosi.

" - Sotul meu face o serie de minuni, e fascinat. Mareste sani, mareste buze, si toate prin metode naturale.
  - Cum?
  - Numai cu creme pe baza de acid hialuronic si botox."

SPA-ul arata decent, insa baia ne ingrozeste: chiuveta si vasul de toaleta sunt mizerabile, iar fereastra n-a mai fost spalata de multa vreme.

" - Baia e doar pentru personal?
  - O folosesc si clientii dar nu toti.
  - E cam murdara...
  - V-am spus ca suntem in renovari. Am avut angajati, ce sa facem."

De altfel, proprietara ne-a declarat ca va face tot ce poate pentru a remedia neajunsurile.

Daca ati trecut si voi prin situatii asemanatoare, nu uitati, oricine poate fi vara aceasta "Inspectorul Vacanta" pentru ca este momentul sa cereti servicii si conditii de calitate pentru banii pe care iplatiti. Fotografiati, filmati si sesizati-ne pe www.stirileprotv.ro tot ceea ce va nemultumeste.